Az ellenállás elengedése

Fel kell ismernünk, hogy bár lehet, hogy szeretetteljes, békét kedvelő, csodákra nyitott tudatállapottal rendelkezünk, a tudatunknak van egy negatív része is, amely ezt mondja: „Nem akarok szabad lenni. Nem akarom feladni az ítélkezést. Nem akarom elengedni a kontrollt.”

Az ellenállás elengedésének legalaposabb módja, ha tisztán látjuk, hogy miért nem akarjuk elengedni. Ha elfogadjuk, hogy függünk a félelemtől, akkor le tudunk válni bármiről, ami a múltban történt, és a félelem irányába tett kiruccanás nem jelent letérést a spirituális ösvényünkről, sőt!

Meg tudjuk majd bocsátani magunknak, hogy nem csináljuk tökéletesen a dolgokat, és azt is meg tudjuk bocsátani, hogy ragaszkodunk a régi mintázatokhoz. Saját árnyékos oldalunk tiszteletben tartása ellenállásunk gyógyításának módja.

Nem a jelentést kell keresnünk a szeretetben, hanem ehelyett azon kell lennünk, hogy minden akadályt elhárítsunk a szeretet jelenlétének útjából.

Abban a pillanatban, hogy elfogadtam a félelmemet, azonnal alábbhagyott a pánikom. Azzal, hogy elfogadtam a félelmemet és átadtam szabadságvágyamat, a szabadság egy még hatalmasabb kapuja nyílt meg számomra.

Ma már nem állok ellen a szeretetnek, és hiszek az univerzum szeretetteljes, minden pillanatban elérhető energiájában. Ez a szabadság a tiéd is lehet. Ha meghozod ezt a döntést, az megtisztítja a boldogság felé vezető utat.

BOLDOGSÁGUNK, SIKERÜNK ÉS BIZTONSÁGUNK MÉRCÉJE AZ, HOGY KÉPESEK VAGYUNK-E RÁHANGOLÓDNI AZ UNIVERZUM SZERETETTELJES REZGÉSÉRE.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.