Útkeresés

Az élet élmények sorozata. Az élet egy utazás.

A modern élet útvesztőiben eltévedve sokszor érezhetjük, hogy nem találjuk önmagunkat.

Álmaink valóra váltását folytonos keresés kíséri végig, hol boldogságot, hol szerelmet, hol pedig az anyagi biztonságot hajszoljuk. Teljes életre vágyunk, tudni szeretnénk a jövőnket, ápolni és gyógyítani szeretnénk a testünket és a lelkünket egyaránt. A céljaink elérése érdekében felkínált eszköztár pedig olyan sokszínű, hogy megtalálni a hozzánk illőt nem könnyű folyamat.

Nézzünk szembe vele: bármit teszünk is, az vagy jó irányba emeli a környezetünk, vagy beszennyezi azt, ilyen tiszta és egyszerű az egész.

Egységes egészként kellett tekinteni a tetteinkre, szavainkra, lélegzetvételünkre és mosolyunkra, és meg kel vizsgálni, milyen hatással vannak ránk, másokra, a bolygónkra és úgy általánosságban az életre. Ezt jelenti a holisztikus megközelítés: a teljes képet.

Ha holisztikus megközelítést alkalmazol a test, lélek és szellem területén, akkor nemcsak az egészséged és a jólléted proftál belőle, hanem a kapcsolataid is: sokkal türelmesebb, megértőbb és szeretetteljesebb leszel, és általánosságban is segít sokkal tudatosabban élni a mindennapjaid, melynek eredményeképpen több szeretet, energia és bőség vesz majd körül.

Ha be szeretnéd építeni a mindennapjaidba a spiritualitást, nem kell szükségszerűen teljes test-, lélek- és szellemszünetet beiktatnod, és naphosszat meditálnod.

A spiritualitás mindent felölel, ami a lelked mélyén vagy – akkor is, ha épp bohém hippi, trendi lány, vallásos ember, fanatikus spiritualista vagy egyszerűen útkereső vagy.

Próbálj ki új dolgokat mindaddig, amíg fel nem fedezed a saját utad.

Lépj újra kapcsolatba felsőbb éneddel és haladj életcélod felé.

„Ahogy gondolkozol, ahogy viselkedsz, ahogy étkezel, meghatározza, hogy harminc-ötven év múlva milyen lesz az életed.”- Deepak Chopra

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.